Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
nedelja, januar 25, 2015
vermont

vermont

Adresa sajta: El. pošta: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Omladinski centar „Vermont" i „Trka za život" su danas 31.12.2014. godine, imajući u vidu tešku materijalnu situaciju naših sugrađana, održali tradiocionalnu humanitarnu akciju „Jedan slatkiš vraća osmijeh". U prostorijama Gradskog omladinskog centra, u 11h se okupilo oko 300 mališana, koji su uz grickalice, ples i igru, primili svoje paketiće i proslavili novogodišnje praznike, i tako ostvarili još jednu lijepu uspomenu.

Omladinski centar „Vermont" je 29.12.2014.godine, na novogodišnjem prijemu gradonačelnika Ante Domića i predsjednika skupštine Đorđa Kojića, u prostorijama hotela Jelena primio zahvalnicu za iskazanu humanost, solidarnost i pomoć u vrijeme poplava koje su se zadesile u maju ove godine. Zahvalnicu je uručio gradonačelnik Anto Domić i time ukazao na doprinos i podršku svih uposlenika i volontera OC „Vermont" tokom teškog perioda za naše sugrađane.

Sađenjem cvijeća i grmlja, ali i postavljanjem dvosjedne ljuljačke, danas su volonteri i uposlenici OC „Vermont" nastavili sa rekonstrukcijom dječijeg igrališta u Krepšiću, koje je u potpunosti uništeno tokom majskih poplava koje su zadesile ovo selo.

Sađenjem cvijeća i grmlja, ali i postavljanjem dvosjedne ljuljačke, danas su volonteri i uposlenici OC „Vermont" nastavili sa rekonstrukcijom dječijeg igrališta u Krepšiću, koje je u potpunosti uništeno tokom majskih poplava koje su zadesile ovo selo.

U Bijeljini je juče počela novogodišnja akcija prikupljanja poklona za djecu sa posebnim potrebama i socijalno ugroženu djecu, koju organizuje Omladinski centar „Vermont", CER i Centar za kulturu, a sve to u saradnji sa nekoliko vrtića iz Bijeljine.

Omladinski centar „Vermont" i „Trka za život" organizuju humanitarni koncert koji će se održati 20.12.2014. godine u Domu kulture, sa početkom u 19:00h. Humanitarni koncert je samo jedna od aktivnosti koja je organizovana u ovom mjesecu, a čiji je cilj prikupljanje slatkiša i paketića koji će biti dodijeljeni mališanima čiji su roditelji u teškoj materijalnoj i finansijskoj situaciji.

Omladinski centar "Vermont" i Centar za edukaciju i istraživanje (CER) zajedno sa Centrom za kulturu "Semberija" organizuju satiričnu monodramu ''Đevrasim Cvijan za presjenika'' rađena prema djelu pisca, scenariste, reditelja i kompozitora Envera Puške, u kojoj glavnu ulogu igra filmski i pozorišni glumac Dragan Marinković Maca.Predstava će biti odigrana danas, 16. decembra od 20 časova u Centru za kulturu "Semberija" u Bijeljini. 

U nastavku realizacije projekta „Vratimo osmijeh djeci " volonteri i uposlenici Omladinskog centra „Vermont" i danas su radili na rekonstrukciji igrališta u Krepšiću koje je uništeno u majskim poplavama.

Predstavnici OC „Vermont" su 12. 12. 2014. godine održali sastanak u Vijećnici Brčko distrikta sa gradonačelnikom Antom Domićem na temu borba protiv govora mržnje na internetu. Tim povodom je gradonačelnik uručio nagradu Jeleni Đurić koja je pobijedila na konkursu literarnih radova povodom Sedmice tolerancije koja je održana u sklopu kampanje #biramdavolim. 

U subotu su uposlenici i volonteri Omladinskog centra „Vermont" ugostili fantastičnu glumačku ekipu "Sit down" komičara koja je za građane Distrikta upriličila mnoštvo smijeha i zabave. Sa početkom od 20 časova u punoj sali Gradskog omladinskog centra, priliku da pobjegnu od svakodnevnice našli su sugrađani različitog profila i životne dobi.

Početak
Prethodna
1
Strana 1 od 70
Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici

Prijatelji OC Vermont

Prijava/Registracija