Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
ponedeljak, maj 25, 2015
vermont

vermont

Adresa sajta: El. pošta: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

četvrtak, 26 februar 2015 09:30

Obavještenje

Povodom obilježavanja Dana Distrikta, UG Resursni Centar u subotu 28.02.2015. godine sa početkom u 14:00h u Hotelu Jelena u Brčkom organizuje kasting za manekene i manekenke koji će učestvovati na manifestaciji Fashion night. Pozivamo sve zainteresovane mlade ljude koji žele da se oprobaju u ulozi modela da dođu i pokažu svoje umijeće.

U sklopu „Projekta građanin" učenici 9. razreda II O.Š. posjetili su danas Omladinski centar Vermont kako bi zajednički radili na rješavanju problema neadekvatnih uslova za osobe sa invaliditetom. Posebnost ove akcije ogleda se u tome što su problem prepoznali upravo osnovci koji učionice dijele sa osobama sa invaliditetom i zajedno sa njima prevazilaze ove prepreke.

petak, 20 februar 2015 08:28

Prijave za Fashion Night Brčko 2015

U subotu 7. marta u sklopu proslave “Dani Brčko distrikta BiH” održaće se „Fashion Night“ gdje bi učestvovale poznate manekenke iz Bosne i Hercegovine kao i modeli iz Brčkog koji će predstaviti svoj grad. Pozivamo sve zainteresovane djevojke koje žele da se oprobaju u ulozi modela na MODNIM REVIJAMA u okviru FASHION NIGHT-a da nam se prijave putem online formulara ili na telefon 049/218-524 (radnim danom od 8h do 16h) ili lično u Gradskom omladinskom centru.

>> Online formular za prijave

četvrtak, 19 februar 2015 11:21

SREĆNA KINESKA NOVA GODINA!

Kineska nova godina, najvažniji i najduži tradicionalni kineski praznik, obilježava se danas. Oko 800 Kineza živi na području Bosne i Hercegovine, a najveći broj njih nastanjen je upravo u Brčko distriktu.

petak, 13 februar 2015 14:35

Nastavak uspješne saradnje

Zahvaljujući sveobuhvatnijoj i sadržajnijoj  saradnji sa bezbjedonosnim agencijama kako Distrikta tako i BiH uopšte, predstavnici Omladinskog centra Vermont inicirali su sastanak sa novoimenovanim šefom Policije Distrikta Brčko, koji je i realizovan danas  sa početkom od 12 :00 časova. Razgovor je iniciran sa ciljem upoznavanja gospodina Pisića o redovnim i projektnim aktivnostima Centra, te planovima i prijedlozima buduće saradnje na polju doprinosa bezbjednosti sugrađana u onom domenu koji pokriva civilni sektor.Poseban fokus stavljen je na  domen djelovanja organizacija civilnog društva i njegovu ulogu odnosno rad na uspostavljanju što kvalitetnijeg dijaloga pri rješavanju  problema građana Distrkta.

U cilju sticanja dodatnih znanja neophodnih za apliciranje na javne pozive otvorene od strane Norveške ambasade u BiH predstavnici Omladinskog centra Vermont danas su učestvovali na edukaciji održanoj u hotelu Jelena u Brčkom.

U prostorijama Gradskog omladinskog centra direktor OC „Vermont" Damir Radenković sastao se juče sa predstavnicima Kancelarije OSCE-a u Brčkom kako bi razgovarali o bitnim pitanjima koji se tiču rada nevladinog sektora sa Vladinim institucijama na području Brčko distrikta te položaju manjina u Brčkom.

sreda, 04 februar 2015 14:13

Gdje nakon srednje škole?

Omladinski centar „Vermont" zajedničkom saradnjom sa Zavodom za zapošljavanje Brčko distrikta i JU Gimnazijom održali su juče u prostorijama Gradskog omladinskog centra Sajam obrazovanja. Cilj sajma bio je pomoći maturantima pri izboru budućeg zanimanja, te ukazati na suficitarna i deficitarna zanimanja na našim prostorima.

Omladinski centar „Vermont" i „Trka za život" su danas 31.12.2014. godine, imajući u vidu tešku materijalnu situaciju naših sugrađana, održali tradiocionalnu humanitarnu akciju „Jedan slatkiš vraća osmijeh". U prostorijama Gradskog omladinskog centra, u 11h se okupilo oko 300 mališana, koji su uz grickalice, ples i igru, primili svoje paketiće i proslavili novogodišnje praznike, i tako ostvarili još jednu lijepu uspomenu.

Omladinski centar „Vermont" je 29.12.2014.godine, na novogodišnjem prijemu gradonačelnika Ante Domića i predsjednika skupštine Đorđa Kojića, u prostorijama hotela Jelena primio zahvalnicu za iskazanu humanost, solidarnost i pomoć u vrijeme poplava koje su se zadesile u maju ove godine. Zahvalnicu je uručio gradonačelnik Anto Domić i time ukazao na doprinos i podršku svih uposlenika i volontera OC „Vermont" tokom teškog perioda za naše sugrađane.

Početak
Prethodna
1
Strana 1 od 71
Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici

Prijatelji OC Vermont

Prijava/Registracija