Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
utorak, jul 22, 2014
vermont

vermont

Adresa sajta: El. pošta: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Zbog nejasnoća i sumnji u dosadašnje izborne aktivnosti, kao i malverzacije istih, Vijeće Evrope i članovi Centralne izborne komisije su odlučili da formiraju mrežu nevladinih organizacija kao neutralnih posmatrača na izborima koji će se održati ove godine.

Naša volonterka, Milica Šljivić , dobila je priliku da učestvuje na Međunarodnom kampu u Rusiji kao jedna od učesnica ispred Delegacije Republike Srpske. Pravo učešća na ovom kamp imaju predstavnici iz Njemačke, Italije, Španije, Izreala, Kine, Letonije, Ukrajine, Bjelorusije, Abhazije, Poljske, Švedske, Srbije, Finske i Ruske Federacije.

petak, 18 jul 2014 06:36

ZAVRŠEN KONKURS

KONKURS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS JE ZATVOREN. HVALA SVIMA KOJI SU SE PRIJAVILI. KANDIDATI KOJI SU PROŠLI U UŽI KRUG BIĆE POZVANI NA RAZGOVOR.

U Briselu je juče, 16.jula održana donatorska konferencija pod motom "Obnavljamo zajedno" radi prikupljanja sredstava za obnovu nakon katastrofalnih poplava koje su u maju zadesile BiH i Srbiju. Na ovoj donatorskoj konferenciji su pored predstavnika zemalja članica Evrospke unije i zemalja koje nisu članice EU, te predstavnika vlasti BiH, Srbije i Brčko distrikta BiH prisustvovali i predstavnici nevladinih organizacija koje se bave obnovom i razvojem. Imajući u vidu da je Omladinski centar „Vermont" tokom prethodnih poplava dao svoj veliki doprinos u prikupljanju pomoći, stavljajući na raspolaganje sve svoje materijalne i ljudske resurse ovom skupu je prisustvovao i direktor Omladinskog centra „Vermont" gospodin Damir Radenković.

Regionalni trening programa „Efikasnije upravljanje-bolje usluge" za članove bosanskih i crnogorskih nacionalnih mreža održan je u Igalu u periodu od 07-11. jula u hotelu „Simo Milošević". Pored predstavnika drugih mrežnih organizacija ovom treningu je prisustvovala i predstavnica Omladinskog centra „Vermont" Branka Đukić. Ovo je drugi dio seminara koji je održan prošle sedmice za organizacije civilnog društva iz Hrvatske i Srbije. Trening program za organizacije, članove kosovske nacionalne mreže održaće se od 14-18. jula u Prištini.

Aplikaciju koja se nalazi u prilogu i biografiju možete poslati na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili dostaviti lično na našu adresu Trg Pravde 18, 76100 Brčko.

Sretno!

sreda, 09 jul 2014 17:30

Kutak za djecu i u Orašju

Omladinski centar „Vermont“ nastavlja sa aktivnostima okupacije slobodnog vremena mališana sa područja pogođenim poplavama.  Pored Brčko distrikta, juče je u Orašju otvoren kutak za najmlađe članove. U mjestu Vidovice, danas  su volonteri, fascilitatori uz prisustvo supervizora održali  i prvu radioicu sa najmlađima. Podjeljeni u grupe prema starosnoj dobi i interesovanju mališni su uživali u igri i druženju.

Povodom ogromne materijalne štete, tragičnih ljudskih gubitaka i katastrofe koja je zadesila Brčko i okolna mjesta, tim Omladinskog centra "Vermont" pokrenuo je realizaciju projekta "Kutak za djecu."

petak, 04 jul 2014 12:25

Novi radnici u OC "Vermont"

Omladinski centar „Vermont“ u potrebi za novim radnicima raspisao je konkurs za dvije pozicije po projektu Poslovno resursnog centra. Postavljeni uslovi su SSS društvenog smjera, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, poznavanje rada na računaru, poznavanje engleskog jezika, dobre komunikacijske i organizacijske osobine te izražena fleksibilnost u novonastalim situacijama i predanost radu.

četvrtak, 03 jul 2014 11:24

OBAVJEŠTENJE!

KONKURS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS NA MJESTO ADMINISTRATORA JE ZATVOREN. HVALA SVIMA KOJI SU SE PRIJAVILI. KANDIDATI KOJI SU PROŠLI U UŽI KRUG BIĆE POZVANI U TOKU DANA NA RAZGOVOR.

Početak
Prethodna
1
Strana 1 od 66
Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici

Prijatelji OC Vermont

Prijava/Registracija