Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
utorak, novembar 13, 2018

U trajanju su Dani otvorenih vrata koje organizuje Omladinski centar "Vermont" u saradnji s Poljoprivrednom i medicinskom školom Brčko distrikta danas 7.3.2017. godine u školskom kabinetu u ulice Braće Ribnikar 15 (kod restorana "Madera" "Š" naselje) u periodu od 10:00-18:00h.

Objavljeno u Vijesti
ponedeljak, 06 mart 2017 13:20

Dani otvorenih vrata - budimo humani

Omladinski centar "Vermont" u saradnji s Poljoprivrednom i medicinskom školom Brčko distrikta organizuje Dane otvorenih vrata, utorak 7.3.2017. godine u školskom kabinetu u ulice Braće Ribnikar 15. (kod restorana "Madera" "Š" naselje). 

Objavljeno u Vijesti
ponedeljak, 06 mart 2017 12:13

Edukacija Regionalnog monitoring tima

U ponedjeljak i utorak, 06. i 07. marta u prostorijama holeta „Tuzla“ u Tuzli  odvija  se edukacija za  Regionalnalni monotoring tima ,kojem prisustvuje Omladinski centar „Vermont”. Cilj organizovanja ove edukacije koju finansira Save the Children  je razmjena informacija i  dogovaranje sljedećih koraka, što će rezultirati izgrađenim članovima tima u efikasnom i koordiniranom reagovanju na slučajeve trgovine ljudima, sa fokusom na slučajeve ekonomske eksploatacije.   

Objavljeno u Vijesti

Omladinski centar „Vermont“ prisustvovao je predstavljanju rezultata projekta „Ulica je samo put do kuće, a ne dom – osigurajmo djeci prava“ te najavi početka projekta „Bolja podrška pružalaca socijalnih usluga socijalno ugroženim osobama“ čiji je izvršni direktor UG „Otaharin“.

Objavljeno u Vijesti

Omladinski centar „Vermont“ učestvovao je u javnoj raspravi 28.02.2017. godine, koju je organizovalo Ministarstvo pravde BiH, Centar za promociju civilnog društva i predstavnici projekta „Jačanje kapaciteta vladinih institucija za učešće u političkom dijalogu sa civilnim društvom“ (CBGI) kojeg finansira Evropska unija.

Objavljeno u Vijesti
2
Sledeća
Kraj
Strana 2 od 2

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici