Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
ponedeljak, jun 24, 2019

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PRIJEDLOGA PROJEKATA

UniCredit fondacija, zajedno sa UniCredit bankom, oglašava prvi javni poziv za finansiranje projekata u Bosni i Hercegovini. Ukupan iznos od €130.000 je raspoređen u dva fonda:

Fond za socijalno preduzetništvo je namijenjen za širenje postojećih prihodovnih aktivnosti ili socijalnih preduzeća kako bi se postigao održivi utjecaj, fokusiran na finansijsku održivost neprofitnih organizacija. UniCredit fondacija će dodijeliti €80.000 za najuspješnije projekte, a maksimalan iznos finansiranja po projektu je €20.000.

Fond za socijalnu inkluziju je namijenjen za podršku inovativnih socijalnih intervencija koje doprinose smanjenju socijalnog isključivanja i siromaštva, sa fokusom na zaštitu djece. UniCredit fondacija će dodijeliti €50.000 za najuspješnije projekte, a maksimalan iznos finansiranja po projektu je €10.000.

Uputstvo za apliciranje
Obrazac za prijavu – Fond za socijalno preduzetništvo
Obrazac za prijavu – Fond za socijalnu inkluziju
Prilog A – Budžet projekta

Objavljeno u Javni pozivi

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici