Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
sreda, februar 20, 2019
ponedeljak, 07 maj 2012 09:17

Poziv na međunarodni omladinski kamp

Napisao  vermont
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске и Министарство просвјете Нижњиновгородског регионa Руске федерације вас позивају да се пријавите за учешће на „19. међународном омладинском кампу Лазурни" који ће се одржати у периоду од 22. јула до 4. августа 2012. године у Рекреативном омладинском центру Лазурни у Русији.

Овај пројекат се реализује од 1995. године, а окупља преко 140 младих између 17 и 20 година из Њемачке, Италије, Шпаније, Израелa, Кинe, Летонијe, Украјинe, Бјелорусијe, Абхазијe, Пољскe, Шведскe, Србијe, Финскe и Руске федерације. Од ове године учесници кампа ће бити и млади људи из Републике Српске. Циљ пројекта је јачање идеје мирa и пријатељства између представника различитих народа и култура. Званични језик кампа је енглески.Министарство просвјете Нижњиновгородског регионa је за све учеснике обезбиједило смјештај, храну и превоз аутобусима на релацији Нижниј Новгород - Рекреативни омладински центар Лазурни - Нижниј Новгород.Министарство породице, омладине и спорта ће за пет учесника који буду селектовани суфинансирати трошкове пута у износу од 600КМ. Учесници сами плаћају oстале трошкове пута и таксу по доласку у камп у износу од 86 еура.Пријављени кандидати ће о резултатима селекције бити обавијештени путем e-maila најкасније до 18. маја 2012. године.Контакт особа у Министарству породице, омладине и спорта за више информација је Јелена Карић (телефон: 051 338 576, Е-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ). Све новости везане за „19. међународном омладинском кампу Лазурни" биће објављене и на Фејсбук страници Сектора за омладину Министарства породице, омладине и спорта: www.facebook.com/MladiSrpske.

Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 07 maj 2012 09:26

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici