Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
sreda, januar 23, 2019
utorak, 18 oktobar 2011 07:00

Sparkasse Bank raspisala poziv za sponzoriranje i finansiranje

Napisao  vermont
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Sparkasse Bank raspisala je javni poziv za finansiranje/sufinansiranje projekata za 2012. godinu i sponzoriranje projekata za 2012. godinu.

Javni poziv za finansiranje/sufinansiranje projekata je otvoren do 3. novembra. Sve aplikacije trebaju odgovarati jednom ili više ciljeva navedenim u Strategiji odgovornog poslovanja i Vodiča za dodjelu donacija i sponzorstava, dokumentima dostupnim na www.sparkasse.ba.

Poziv za sponzoriranje projekata ostaje otvoren do dana utroška sredstava namijenjenih za sponzorstva. Prijave za sponzoriranje projekata mogu se predati tokom cijele godine. Sve aplikacije trebaju odgovarati jednom ili više ciljeva navedenim u Strategiji odgovornog poslovanja i Vodiča za dodjelu donacija i sponzorstava, dokumentima dostupnim na www.sparkasse.ba.

Na javni poziv mogu se prijaviti pojedinci, institucije, udruženja i fondacije, mediji sa partnerima udruženjem ili fondacijom sa sjedištem u BiH.

Aplikanti mogu aplicirati za donaciju samostalno ili u partnerstvu s drugim organizacijama, institucijama i medijima. Aplikanti ne mogu biti organizacije i ustanove striktno religijskog karaktera niti političke stranke.

Oblasti za dodjelu donacija, način prijave i procedura odabira jasno su definirane u Vodiču za dodjelu donacija i sponzorstava, dostupnim na web-stranici banke.

Prijava se podnosi isključivo na formularima dostupnim na web-stranici www.sparkasse.ba pod nazivom" Aplikacija za donaciju" i dostavlja putem e-maila Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli i „Aplikacija za sponzorstvo" i dostavlja se takođe putem e-maila Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Potrebne informacije o aplikaciji dostupne su u dokumentu Vodič za dodjelu donacija i sponzorstava postavljenom na web-stranici Banke www.sparkasse.ba.

Rezultati Javnog poziva bit će objavljeni na web-stranici Sparkasse Bank u roku od 15 dana od dana izvršenog odabira korisnika sredstava, a korisnici sredstava bit će i pismeno obavješteni.

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici