Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
ponedeljak, jun 24, 2019
ponedeljak, 10 decembar 2018 16:05

Mališani Dnevnog centra Brčko: I mi imamo svoja prava !!! Istaknut

Napisao  vermont
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, korisnici usluga Dnevnog centra Brčko održali su pres konferenciju za predstavnike medija našeg grada.

Nakon uvodnog pozdravnog govora organizatora aktivnosti započet je program gdje su vodeću riječ imali korisnici Dnevnog centra Brčko. 

Učenici i korisnici usluga Dnevnog Centra Brčko kolažom recitacija, iznjeli su svoja mišljenja i viđenje o tome šta za njih predstavljaju ljudska prava te, simpatičnim pjesmicama i izjavama za medije, u svojstvenom duhu obilježili ovaj značajan datum koji se tradicionalno obilježava 10. decembra.

Glavni cilj ove aktivnosti bio je dati priliku onima čiji glas ne dopire do većine,način da pozitivne poruke prenesu široj javnosti.

Važno je napomenuti da je rad Dnevnog centra podržan od strane međunarodnih organizacija Save the Children i GIZ(GmbH) a programi koji za cilj imaju podsticanje socijalne inkluzije kroz kulturne, kreativne, rekreativne i informativne aktivnosti organizujemo u sklopu Regionalnog projekta "Socijalna prava za ranjive grupe" (Sori).

Ostavi komentar

Uvjerite se da ste unijeli neophodne podatke u polja označena sa zvjezdicom(*).
Dozvoljen je i bazični HTML kod.

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici