Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
ponedeljak, jun 24, 2019
sreda, 26 septembar 2018 12:02

ZDRAV ZUBIĆ – VESEO OSMIJEH

Napisao  vermont
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Kroz Dnevni centar posebnu pažnju posvećujemo zdravlju naših korisnika, te se trudimo svakodnevno da ukažemo na značaj održavanja redovnih higijenskih navika koje je potrebno uspostaviti još od malih nogu. O ovome mnogo govori i aktivnost koju Omladinski centar „Vermont“ ovih dana sprovodi, a tiče se posjete naših korisnika stomatološkoj ordinaciji.

Većina naših mališana imala je priliku da iskusi izazove iz zubarske stolice, dok su se već kroz našu prošlogodišnju akciju upoznali sa zanimanjem stomatologa i suočili sa strahovima koji se javljaju prilikom posjete istom. Stoga su danas sa posebnom opreznošću prilazili ordinaciji, ali istrajni i odlučni da prevaziđu barijere i povedu računa o brizi za svoje zubiće. Izvršeni su pregledi i popravke zuba, a sve u svrhu prevencije i zaštite od daljih oboljenja.

Sa ovom akcijom nastavljamo i sutra, a sve sa željom da doprinesemo očuvanju osmijeha na licima korisnika Dnevnog centra. Naša organizacija duguje veliku zahvalnost na pruženoj mogućnosti Javnoj zdravstvenoj ustanovi Brčko distrikta BiH, kao i njihovom profesionalnom i ljubaznom osoblju. OC „Vermont“ će kontinuirano raditi na aktivnostima zagovaranja i promocije zdravog načina života i brige o sebi.

Poslednji put izmenjeno sreda, 26 septembar 2018 12:04

Ostavi komentar

Uvjerite se da ste unijeli neophodne podatke u polja označena sa zvjezdicom(*).
Dozvoljen je i bazični HTML kod.

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici