Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
ponedeljak, mart 18, 2019
utorak, 06 mart 2018 14:37

OC „Vermont“ i Tim za civilno-vojnu podršku Ambasade SAD nastavljaju saradnju

Napisao  vermont
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Tim za civilno-vojnu podršku Ambasade SAD-a u Bosni i Hercegovini nastavlja saradnju sa Omladinskim centrom „Vermont“. Povod današnje posjete pripadnika ovog tima našoj organizaciji bio je razgovor o zajedničkim aktivnostima u narednom periodu.

U ovoj izbornoj godini složili smo se da treba raditi na projektima borbe protiv korupcije, zagovaranju o izlascima na izbore, ispitivanju zadovoljstva građana itd. Dogovoreni su i prvi koraci na projektu jačanja uloge žene u društvu, oko čega će zajedničke aktivnosti u narednom periodu biti pojačane.

Prisutni su istakli da se mir i bezbjednost u društvu ne mogu ostvariti bez ujednačenog i održivog razvoja, te su u skladu s tim, članovi tima izrazili želju za realizaciju zajedničkih aktivnosti na navedenim poljima koje će biti znak pozitivnih primjera i promjena u našem društvu.

Direktor centra, Damir Radenković izrazio je zahvalnost na dosadašnjoj podršci centru koju je pružio Tim za civilno-vojnu podršku Ambasade SAD-a, te iskazao uvjerenje da će dobra međusobna saradnja biti nastavljena i u narednom periodu, što će zasigurno donijeti dobre rezultate, prvenstveno u kontekstu efikasnijeg funkcionisanja zajednice i stvaranja sigurnijeg ambijenta za život i imovinu građana.

Ostavi komentar

Uvjerite se da ste unijeli neophodne podatke u polja označena sa zvjezdicom(*).
Dozvoljen je i bazični HTML kod.

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici