Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
ponedeljak, mart 18, 2019
petak, 02 mart 2018 13:38

RAZGOVOR S POVODOM

Napisao  vermont
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Razmjena mišljenja predstavnika mladih u BiH, a posebno predstavnika Omladinskog centra „Vermont“ sa šefom Delegacije Evropske unije u BiH i specijalnim predstavnikom EU, ambasadorom Lars-Gunnar Wigemarkom bila je tema događaja održanog u srijedu.

Kroz trosatnu diskusiju ambasador Wigemark odgovarao je na brojna pitanja mladih, te su na ovaj način predstavnici Omladinskog centra „Vermont“ došli do saznanja o procesu pridruživanja Bosne i Hercegovine Evropskoj uniji i razmjenili informacije na temu položaja nevladinih organizacija u BiH i zemljama Evrope. Složili smo se da EU nije projekat kojim manipuliše elita. Ona uključuje milione ljudi u nadi da istima omogući bolji život.  

Omladinski centar „Vermont“ je ovim putem nastavio razmjenu mišljenja mladih sa viskom dužnosnicima EU u BiH. Ovo je bila prilika da se informišemo o svemu što nas čeka prilikom ulaska u EU, kao i da zvaničnici čuju mišljenja mladih u BiH koji nerijetko imaju drugačije stavove i proaktivnu ulogu.

Poslednji put izmenjeno petak, 02 mart 2018 13:44

Ostavi komentar

Uvjerite se da ste unijeli neophodne podatke u polja označena sa zvjezdicom(*).
Dozvoljen je i bazični HTML kod.

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici