Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
ponedeljak, februar 18, 2019
ponedeljak, 20 februar 2017 08:05

Edukacija „Filantropija i prikupljanje sredstava“

Napisao  vermont
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Fondacija tuzlanske zajednice (FTZ), uz podršku Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ)GmbH, a u okviru SoRi projekta, realizovala je  dvodnevni trening „Filantropija i prikupljanje sredstava“.  Trening se održao u periodu od 13-17.02.2017.godine, u Brčkom.

Ciljna grupa su bili lideri i članovi organizacija kao i zaposlenici javnih institucija koje se bave projektima socijalnog zbrinjavanja, među kojima je i Omladinski Centar “Vermont“. Cilj treninga bio je da lideri projekata i organizacije uspostave čvršće veze unutar svoje lokalne zajednice s pojedincima, preduzećima i vlastima, ali i da unaprijede vještine prikupljanja sredstava. Trening se sastojao iz nekoliko tematskih cijelina: teoretski okvir - filantropija i prikupljanje sredstava, upoznavanje sa opštim izazovima i tehnikama prikupljanja sredstava, te razvoj vještina za prikupljanje sredstava i akciono planiranje za pojedinačan projekat ili organizaciju.

Koristimo ovu priliku da izrazimo zahvalnost GIZ-u na pružanju kvalitetne edukacije uz koju ćemo ojačati profil naše organizacije i kredibilitet, ali i nastojati prikupiti sredstva za svoj rad i projekte.

Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 20 februar 2017 08:17

Galerija slika

Ostavi komentar

Uvjerite se da ste unijeli neophodne podatke u polja označena sa zvjezdicom(*).
Dozvoljen je i bazični HTML kod.

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici