Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
ponedeljak, februar 18, 2019
petak, 30 decembar 2016 12:25

Potpisani ugovori u Sarajevu

Napisao  vermont
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Direktor Resursnog centra, Damir Radenković, danas je u Sarajevu zajedno sa Minkom Smajević i Zorom Koprivica, predstavnicama Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice, potpisao ugovore za dodjelu grant sredstava.

 Na javni poziv odazvale su se četiri organizacije Resursnog centra iz Brčko distrikta, što pokazuje ozbiljinost i uspiješnost rada Centra i njegovih članova. Od ukupno 8 grantova na području cijele BiH, Resursni Centar je svojim projektima obezbijedio 4 granta.

Zahvaljujući ovim grant sredstvima, Resursni Centar će imati aktivniji angažman na planu saradnje sa Udruženjima čija su ciljna populacija Romi, osobe sa invaliditetom te drugim ugroženim skupinama društva.

Resursni centar broji ukupno 31 organizaciju, koje zajedno rade i djeluju na području cijele Bosne i Hercegovine. Ovom prilikom pozivamo i ostale organizacije koje nisu članice Resursnog centra, da se priključe, da te zajedničkim kapacitetima i svojom djetalnošću još više ojačamo i pripomognemo razvoju naše zajednice.

Poslednji put izmenjeno petak, 30 decembar 2016 12:34

Ostavi komentar

Uvjerite se da ste unijeli neophodne podatke u polja označena sa zvjezdicom(*).
Dozvoljen je i bazični HTML kod.

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Čovječe ne ljuti se

Saradnici

Medijski saradnici