Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
subota, april 20, 2019
Arhiva Vijesti Posjeta volontera sa Kipra

studenti sa kipra

Sa željom da upoznamo kulturu drugih mladih ljudi, iz drugih država, mladi volonteri Omladinskog centra „Vermont“ su se prijavili da na volonterskoj osnovi budu domaćini mladim koji su 01.07.2010. godine doputovali u naš grad. Ovom prilikom grupa mladih, te omladinski radnici organizacije Cyprus Network for Youth Development  ce provesti 7 dana u BiH, a najviše će se zadržati u Brčkom.

 

 

 

U ovom druženju bit će uključeno nekoliko Nevladinih organizacija sa područja Brčko distrikta, do kojih najveću ulugu će imati članovi Omlaninskog Centra "VERMONT" kao i Centar za Omladinski Razvoj "PRONI" . Cilj ovog skupa jeste druženje a zatim razmjena iskustava, stavova, problema kao i interesovanja mladih iz ove dvije zemlje. Mladim iz našeg grada će se pružiti prilika da u nekom narednom periodu budu gosti Kipra.

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Saradnici

Medijski saradnici