Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
sreda, april 24, 2019
Arhiva Vijesti Održana 14.ta po redu Vidovdanska Trka

vidovdanska trkaU Brčkom je 26.06.2010 godine oržana 14.ta Vidovdanska trka, u kojoj je učestvovalo preko hiljadu učesnika, starosti od 6 mjeseci do 73 godine koliko je imao najstariji učesnik.

 

 

 

 

Trka je počela u 16.00 časova kada su prvi trcali cicibani na 100m. Glavna trka koja je trčana na 10km je počela u 18.00h i na njoj je učestvovalo preko dvije stotine takmičara. Posle samo 28 minuta i 11 sekundi, prvi kroz cilj su protrčali Gordon Mugi Mahagu i tri desetinke sekunde posle njega Sammy Kiprono, obojica iz Kenije. Od takmičarki najbrža je bila Edith Chelimo koja je stazu od 10km istrčala za 34min i 8 sekundi. Od takmičara iz BiH najbolje vrijeme je ostvario Igor Mitrović 32min 39 sekundi, a najbrža takmičarka iz BiH je bila Biljana Cvijanović sa vremenom 36min i 41 sekunda. Partner u realizaciji je bio Omladinski Centar "VERMONT".

 

 

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Saradnici

Medijski saradnici