Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
subota, april 20, 2019
Arhiva Vijesti Međunarodni dan borbe protiv korupcije

Omladinski centar „Vermont“ je povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije u četvrtak, 09. decembra kratkom šetnjom u periodu od 11:00 do 12:00 časova obilježio ovaj značajni datum. Šetnja se organizovala na Gradskom trgu i putem nje se vršila podjela promotivnog materijala sa motom borbe protiv korupcije.

 

 

 

 

U aktivnosti su učestvovati mladi volonteri Omladinskog cenra „Vermont“ i realizovala se u okviru projekta „Veseli ambasadori u borbi protiv korupcije“. Podršku za obilježavanje ovog datuma pružio je EUPM. Veliko zadovoljstvo nam je što se aktivnosti pridružila i Policija Brčko distikta BiH te na taj način još jednom iskazala podršku za realizaciju aktivnosti mladih.

Simbolična šetnja sa ciljem apelovanja na borbu protiv korupcije se istovremeno realizovala u pet gradova Bosne i Hercegovine (Sarajevo, Doboj,Visoko, Mostar i Brčko).

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim građanima koji su svojim komentarima doprinijeli da se ova aktivnost realizuje na adekvatan način.

 

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Saradnici

Medijski saradnici