Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
subota, april 20, 2019
Arhiva Vijesti Korupcija u zdravstvu

Omladinski centar „Vermont“ je u okviru svog redovnog plana i programa u proteklom periodu realizovao niz aktivnosti na polju podizanja svijesti o štetnosti korupcije za društvo.

 

Jedna od aktivnosti je bilo i niz anketiranja na ovu problematiku koja su sprovedena u različitim institucijama i sa različitim skupinama stanovnika Distrikta. Jedan vid ankete na ovu problematiku se sproveo i na našem sajtu pod nazivom: „DA LI DAJETE POKLON DOKTORIMA?“. Rezultati ankete su pokazali da je čak 96,50% stanovnika koji su glasali dali poklon doktorima u određenom momentu a samo 3,50% se izjasnilo da nikada nisu učestvovali u ovom vidu korupcije. Posmatrajući postotak od 96,50% ustanovljeno je da su stanovnici koji su učestovali u anketi odgovorili na pitanje „DA LI DAJETE POKLON DOKTORIMA?“ sa „DA“ u 59,60%, sa odgovorom „PONEKAD” 28,10% i „SAMO ODREĐENIM DOKTORIMA”.

 

 

 

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Saradnici

Medijski saradnici