Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
subota, april 20, 2019
Arhiva Vijesti Nagrada ERSTE Fondacije za društvene integracije

Članovi Omladinskog centra „Vermont“ su prisustvovali inormativnoj sesiji na temu: „Nagrada ERSTE Fondacije za društvene integracije” koja se održala 13. 10. 2010. godine u prostorijama Gradskog omladinskog centra. Cilj sesije je bio upoznavanje učesnika sa načinom apliciranja za nagrađivanje projekata od Erste fondacije.

Konkurs za prijavu projekata će biti otvoren do 30. novembra 2010. godine, za neprofitne organizacije, državne uprave, organizacije građanskog društva, privatne inicijative, vjerske zajednice i predstavnike medija koji podržavaju društvenu integraciju i aktivno učestvuju u projektima čiji je cilj podizanje javne svijesti i integrisanje pripradnika nacionalnih manjina, marginalizovanih društvenih grupa i pojedinaca sa posebnim potrebama. U okviru novog ciklusa Nagrade, konkurs je proširen na četiri nove zemlje: Mađarsku, Češku, Slovačku i Moldaviju, pored sedam zemalja koje su učestvovale i u prethodnom ciklusu: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Srbije i Slovenije.

 

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Saradnici

Medijski saradnici