Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
sreda, april 24, 2019
Arhiva Vijesti Veseli ambasadori u borbi protiv korupcije

OBAVJEŠTENJE ZA MEDIJE

„Veseli ambasadori u borbi protiv korupcije“ organizuju okrugli sto “Ja i korupcija“ u Brčkom

Brčko, 12. Oktobar 2010. – U sklopu inicijative “Veseli ambasadori u borbi protiv korupcije” koju je osmislila i pokrenula grupa  studentskih udruženja i udruženja mladih uz podršku Policijske misije EU (EUPM),  Omladinski centar „Vermont“ iz Brčkog će 13 oktobra organizovati okrugli sto na temu “Ja i koprupcija“.

 

 

Učesnici i gosti okruglog stola, mladi aktivisti i predstavnici vlasti, fokusiraće se iznalaženje načina za zajednički angažman u suzbijanju problema korupcije.

Pozivamo predstavnike medija da proprate ovaj događaj koji će se organizovati  13 oktobra u 12:00 sati, u Grand hotelu Posavina u Brčkom.

Za više informacija molim Vas kontaktirajte Branku Đukić na telefon 065 987 017

Okrugli sto u Brčkom je jedna od aktivnosti koje su  “Veseli ambasadori u borbi protiv korupcije” provesti, sa ciljem podizanja svijest javnosti o potrebi borbe protiv korupcije na svim nivoima u BiH. Plan aktivnosti je dostupan na www.eupmbih.eu

 

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Saradnici

Medijski saradnici