Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
sreda, april 24, 2019
Arhiva Vijesti Debata "101 RAZLOG ZAŠTO GLASATI ZA ŽENU"

hotel posavina

Već od sredine marta traju pripreme za projekat Osnaživanje uloge žena "101 RAZLOG ZAŠTO GLASATI ZA ŽENU"  koji će na jedinstven i originalan način skrenuti pažnju cijele bosanskohercegovačke javnosti na neravnopravan odnos koji žene iz BiH imaju u političkom životu države. Žene su postale veoma pasivne u demokratskim procesima ove države. Veoma malo građana zna da žene čine čak 52% biračkog tijela.

 

 

 

Aktivnosti koje su se sprovodile u proteklom periodu su bile radionice kako u cijeloj BiH tako i u Brčko distriktu. U sklopu projekta organizovane su i javne debate od kojih je jedna bila u Brčkom I to 22.09.2010. godine. Ista je bila u Hotelu Posavina u 12:00 časova gdje je gost bila, novinarka, Senka Kurt iz Sarajeva.

Učesnici debate bile su žene, predstavnice različitih udruženja, političkih partija te žene iz javnih ustanova kao I predstavnice lokalne vlasti.

 

 

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Saradnici

Medijski saradnici