Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
subota, april 20, 2019
Arhiva Vijesti Vermont ponovo u top 3

basket turnir

Šesti po redu tradicionalni turnir u uličnoj košarci koga organizuju sportski savez opštine Šamac, turistička organizacija „Šamac“ i košarkaški klub „Šamac“ počeo je šestog septembra i trajao je tri dana. Generalni pokrovitelj bila je Skupština opštine Šamac.

 

Na turniru su učestvovale 22 ekipe iz Šamca, Modriče, Crkvine i Brčkog. U kategoriji pionira prvo mjesto osvojila je ekipa „Eko – Med“ iz Crkvine, drugo „Marinci“ iz Šamca, dok je na trećem mjestu ekipa „Vinesa“ iz Modriče. Diplome i medalje za ovu kategoriju, kao i žensku ekipu podijelio je predsjednik Skupštine opštine Predrag Marinković.

U kategoriji juniora prvo mjesto i novčana nagrada od 300 maraka pripala je ekipi KK “Šamac“ iz Šamca, drugo ekipi „Dukla“ Modiča i 200 maraka, dok je na trećem mjestu sa 100 maraka ekipa „Petriks Blejzers“ iz Šamca.

U kategoriji seniora, prvo mjesto i 600 maraka pripalo je ekipi „Mobitela“ iz Šamca, druga po redu je ekipa „Vermont“ iz Brčkog. Njima je pripala nagrada od 300 maraka, dok je treće mjesto sa novčanom nagradom od 150 maraka pripalo ekipi optike „Adžić“ iz Šamca.

Ekipu Omladinskog centra Vermont su sačinjavali Erić Vladan, Marković  Miodrag I Mirza Ahmedbašić.

 

 

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Saradnici

Medijski saradnici