Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
subota, april 20, 2019
Arhiva Vijesti PRVI SASTANAK KOORDINACISKOG TIMA

Danas je u prostorijama Vlade Brčko distrikta održan prvi sastanak koordinacionog tima za implementaciju aktivnosti usmjerenih na razvijanje i primjenu alternativnih mjera u postupanju sa djecom u kontaktu sa Zakonom u okviru projekta "Zaštita djece izloženih riziku i kontaktu sa Zakonom u BiH".

 

Policija Brčko distrikta BiH je danas u periodu od 11:00 – 12:30 časova na „Trgu mladih“ organizovala „Dan otvorenih vrata“ povodom obilježavanja desetogodišnjice rada Policije Brčko distrikta BiH. Sastanak je obuhvatio predstavljanje projekta sa definisanjem uloge radnih grupa u implementaciji i definisanje plana prestojećih aktivnosti kao i najave edukacija. Sastanku su prisustvovali predstavnici različitih institucija Distrikta koje se bave ovom problematikom te predstavnici civilnog društva u kome je učešće uzeo i Omladinski centar "Vermont". Na osnovu dogovora svih prisutnih za predsjednika koordinacionog tjela izabran je koordinator Vlade Brčko distrikta G.-din Belmir Agić. U narednom periodu nastupit će istraživanje stanja o ovoj problematici u pojedinim sektorima koje su uzeli učešće u timu.

 

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Saradnici

Medijski saradnici