Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
sreda, april 24, 2019
Arhiva Vijesti Dan otvorenih vrata

otvorena vrata 1

Policija Brčko distrikta BiH je danas u periodu od 11:00 – 12:30 časova na „Trgu mladih“ organizovala „Dan otvorenih vrata“ povodom obilježavanja desetogodišnjice rada Policije Brčko distrikta BiH.

 

 

Tom prilikom su predstavnici Specijalne policije izveli pokazne vježbe za građane. Istovremeno su na trgu bili postavljeni Info štandovi različitih jedinica Policije na kojima se dijelio promotivni materijal uključujući i Info štandove nevladinih organizacija uključujući i Omladinski centar „Vermont“. Kako bi se promovisala veća saradnja između Policije i civilnog sektora za svakim Info štandom su materijal zajedno dijeli predstavici Policije i mladih. Promotivni materijal koji se tim putem dijelio je uključivao pored materijala od Policije i materijal nevladinog sektora. Aktivnost ovakve vrste je pokazala spremnost ove dvije kategorije na dalju zajedničku saradnju i stvaranje bolje i sigurnije budućnosti za sve građane Distrikta.

 

 

 

 

 

P A R T N E R I_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Saradnici

Medijski saradnici