Croatian English French German Italian Japanese Portuguese Russian Spanish Swedish
Text Size
sreda, april 24, 2019
Arhiva Vijesti Klizalište u Brčkom

klizanje

Na osnovu ankete sporvedene na zavničnom sajtu omladinskog centra "VERMONT" , "Šta Vam najviše nedostaje u gradu?" , 26.7% glasača se iznajsnilo da bi najviše voleli da u Brčkom postoji klizalište.

 

 

 

 

Omladinski Centar "VERMONT" je obavio istraživanje kojim je ustanovljeno da klizalište za jednu sezonu košta manje od 50.000 KM, što za grad kao što je Brčko Distrikt predstavlja manje od 1% viška sredstava, koja bi mogla biti utrošena na nešto što mladi želi i gdje bi mogli da provode svoje slobodno vrijeme. Takođe napominjemo da na području opštine Brčko Distrikta ima od 80.000-100.000 stanovnika i ne postoji pozorište, bioskop, muzej, galerija, zatvoreni bazen, biciklistička staza, karting staza kao ni jedna druga kulturna ustanova gdje bi mladi mogli korisno da provode svoje slobodno vrijeme. Jedini Dom Kulture u brčkom radi samo 10ak dana u godini kada su Dani Pozorišta u Brčkom.

 

klizanje

 

P A R T N E R I



_____________________________________________________

"OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI ".

POŠTOVANI POSJETIOCI OVDJE MOŽETE POGLEDATI BROŠURU PROJEKTA "OSNAŽENE ŽENE, OSNAŽENI GLASAČI" KOJI REALIZUJE OMLADINSKI CENTAR "VERMONT" UZ VELIKODUŠNU PODRŠKU AMERIČKOG NARODA PUTEM AMERIČKE AMBASADE U SARAJEVU.

                          BROŠURA

_____________________________________________________



Baner

Anketa

Kako se suprotstaviti korupciji u Brčkom?

Saradnici

Medijski saradnici